TARTALETA DE QUESO CON FRUTA DE TEMPORADA

 

Ingredients 

Rem

 Mantequilla sense sal 200g 

Formatge amb crema (fidadelfia) 1 pot

Sucre glas 200g

Farina 500g 

Mantequilla 250g

Sucre 125g 

xocolate n 

PROCEDIMENT

1) Comensar a fer la masa cebrada posar la ferina i la mantequilla i arenarla (fer una arena amb els dos ingredients) despues incorporar el sucre.

2) Encamisar molos amb mantequiila i farina.

3) Posar el for a 250 graus.

4) Posar la masa din els molos deixat amb una base no molt prima ni molt gruixada.

5) Posar al demunt de la masa paper de forn i ciurons secs perque la masa no li entri aire i quedi amb bombolles.

6) posar la masa al forn 15 minuts i anat mirant, despues ficarlos un minuts mes per acabar de cureles.

7) Fer la crema posar la sura glas amb la mantequilla i despres integrar el formatge amb crema, posar unes gotes de asencia de vainilla.

8) trure la masa del for deixar-la refredar i desmoldarles.

9) tear la fruita amb trosos petits

10) moment de montar la tartaleta.

Rellana la masa de la crema i al demunt posar la fruita con volgueu podeu fer dun tipus o mesclar les fruites va al gust de la persona.












Entradas populares