TARTALETA DE QUESO CON FRUTA DE TEMPORADA
Ingredients
Rem
Mantequilla sense sal 200g
Formatge amb crema (fidadelfia) 1 pot
Sucre glas 200g
Farina 500g
Mantequilla 250g
Sucre 125g
xocolate n
PROCEDIMENT
1) Comensar a fer la masa cebrada posar la ferina i la mantequilla i arenarla (fer una arena amb els dos ingredients) despues incorporar el sucre.
2) Encamisar molos amb mantequiila i farina.
3) Posar el for a 250 graus.
4) Posar la masa din els molos deixat amb una base no molt prima ni molt gruixada.
5) Posar al demunt de la masa paper de forn i ciurons secs perque la masa no li entri aire i quedi amb bombolles.
6) posar la masa al forn 15 minuts i anat mirant, despues ficarlos un minuts mes per acabar de cureles.
7) Fer la crema posar la sura glas amb la mantequilla i despres integrar el formatge amb crema, posar unes gotes de asencia de vainilla.
8) trure la masa del for deixar-la refredar i desmoldarles.
9) tear la fruita amb trosos petits
10) moment de montar la tartaleta.
Rellana la masa de la crema i al demunt posar la fruita con volgueu podeu fer dun tipus o mesclar les fruites va al gust de la persona.